Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taliı keşik, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir alışverişlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı aramaünde yapım edilmelidir.

Bir binada yahut bina merhametsiznda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Zeyil-3/C’bile belirtilen sürelere yönlü olması mecburidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya çın ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişoflaz sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç Yangın Merdiveni Kapısı seviyesini belirtir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan acil keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Gücvenliğiniz için yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri Yangın Çıkış Kapısı olan Yangın kapısı istanbul sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Report this wiki page